info@roadtripsafaris.com | +31 (0)6-26633474

Ontdek de mooiste wildparken

 

Reisvoorstel Aanvragen

Vertrouwd op Reis

Wij van Road Trip Safaris vinden het belangrijk dat onze reizigers met een vertrouwd gevoel van hun reis kunnen genieten. Om dat vertrouwd gevoel te kunnen waarborgen werken wij alleen samen met de beste partners ter plaatse en zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties in Nederland.

GGTO

Road Trip Safaris is aangesloten bij Garantiefonds GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien Road Trip Safaris in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien Undiscovered, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Road Trip Safaris voldoet hiermee aan de wettelijke garantieregeling en zo kun je vertrouwd op reis met financiële zekerheid. Road Trip Safaris is aangesloten onder lidnummer: 1353.

VvKR

Daarnaast is Road Trip Safaris aangesloten bij de VvKR, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen wij onze krachten en delen wij onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. Road Trip Safaris is aangesloten onder lidnummer: 15046.

Vertrouwde partners

Voor de totstandkoming van een road trip safari door Namibië en Botswana, werken wij samen met vertrouwde en gerenommeerde partners ter plaatse. Dankzij deze samenwerking kunnen wij keer op keer een perfect georganiseerde road trip safai aanbieden aan onze reizigers. Daarin zijn mooie verblijfplaatsen en kwalitatief goede 4x4 auto's van essentieel belang. Onze partnerorganisaties zijn onder andere aangesloten bij: Namibia Tourism Board, CARAN, TOSCO, TASA en ATTA.

  • GGTO
  • VvKR
  • Air Namibia
  • NWR
  • Namibia Tourism
  • Botswana Tourism
    ...