info@roadtripsafaris.com | +31 (0)6-26633474

Ontdek de mooiste wildparken

 

Reisvoorstel Aanvragen

Onze werkwijze

Een road trip door Namibië en Botswana maak je niet elke dag. Wij vinden het daarom belangrijk dat je onbezorgd kan genieten van een onvergetelijk avontuur. Daarvoor is het belangrijk dat alles tot in de puntjes goed georganiseerd is. Met onze ervaring helpen wij daar graag bij. In een paar stappen regel je bij Road Trip Safaris jouw unieke droomreis.

1. Reisvoorstel aanvragen

Op onze website kun je inspiratie opdoen voor jouw gedroomde road trip door Namibië en/of Botswana. Hier vindt je enkele voorbeeldreizen waarvoor je een reisvoorstel kunt aanvragen. Misschien heb je zelf ook wel ideeën en wil je liever een road trip op maat? Ook dat is mogelijk. Schrijf ons dan een e-mail met daarin je personlijke wensen. Wij zullen deze dan vewerken in een reisprogramma op maat. Je aanvraag is geheel vrijblijvend.

2. Reactie binnen 24 uur

Zodra wij jouw aanvraag ontvangen gaan wij aan de slag met het maken een reisvoorstel dat geheel aan jouw wensen voldoet. Als wij nog vragen hebben, dan zullen wij die per e-mail of telefoon aan je stellen. Het reisvoorstel proberen wij binnen 24 uur naar je te mailen.

3. Doornemen reisvoorstel

Als je een reisvoorstel van ons hebt ontvangen, adviseren wij deze rustig door te nemen. Dit reisvoorstel is slechts een eerste opzet en kan altijd nog worden aangepast. Zodra je het reisvoorstel hebt doorgenomen, zijn wij natuurlijk erg benieuwd wat je ervan vindt.

4. Road trip vastleggen

Voldoet het reisvoorstel geheel aan jouw wensen en wil je de road trip graag vastleggen? Stuur dan het boekingsformulier ingevuld aan ons terug. Zodra wij het boekingsformulier ontvangen, gaan wij aan de slag met het maken van de reserveringen voor de 4x4 auto, overnachtingen en eventuele extra's. Mocht blijken dat een bepaalde campsite of accommodatie niet meer beschikbaar is, dan gaan wij in overleg met jouw opzoek naar een gelijkwaardig alternatief.

5. Factuur en informatiepakket

Pas als alle reserveringen bevestigd zijn, ontvang je de factuur (20% aanbetaling) en het informatiepakket. Vervolgens kun je je gaan voorbereiden op een onvergetelijk avontuur dat komen gaat.