info@roadtripsafaris.com | +31 (0)6-26633474

Ontmoet de lokale bevolking

 

Reisvoorstel Aanvragen

Excursies in Botswana

Wil je een of meerdere excursies maken tijdens je road trip? Dan kun je dit aangeven in het aanvraagformulier. De prijzen zijn afhankelijk van de reisperiode en het aantal personen.

Game Drive Chobe NP

Game Drive

Stap in een open safari truck met gids en ga dieren spotten in één van de wildparken in Botswana. De gids kan meer vertellen over de dieren en hun leefomgeving en weet ze ook nog eens goed te vinden. Game drives worden meestel aangeboden in de vroege ochtend en/of namiddag. Game drives worden onder andere aangeboden in Chobe River Front en Moremi Game Reserve.


 

Chobe River Cruise

River cruise

Bekijk de natuur een keer niet vanuit de 4x4, maar vanuit een boot of mokoro (traditioneel kano). Onder andere nijlpaarden, krokodillen en vogels laten zich makkelijker spotten vanaf het water. Een river cruise of mokoro tocht kan gemaakt worden op de Chobe rivier en in de Okavango Delta.


Okavango Delta Mokoro Tour

Mokoro tour door de Delta

Ontdek de Okavango Delta door middel van een mokoro tour. Onder begeleiding van een locale gids/bootsman (pooler) vaar je in een traditionele kano door de watergangen van de Delta. Olifanten, nijlpaarden, vele vogelsoorten en zelfs leeuwen kun je zomaar tegen het lijf lopen tijdens deze tocht. Naast een dagtocht zijn ook twee- en driedaagse tochten mogelijk. Je verblijft dan op een basic campsite in de Delta inclusief maaltijden.


 

Victoria Falls

Victoria Falls dagtocht

Een bezoek aan de wereldberoemde Victoria Watervallen in Zimbabwe mag niet ontbreken tijdens je verblijf in Kasane. Vanaf verschillende uitkijkpunten in het nationale park heb je prachtig uitzicht op deze grootse watervallen. Vanaf Kasane kun je zelf rijden naar Victoria Falls, maar wij kunnen ook een retourtransfer voor je regelen. De laatste optie wordt door ons geadviseerd, zodat je geen onnodige vertraging oploopt bij de grensovergang.


Quadbike Tour Makgadikgadi Pans

Quadbike rijden op de Makgadikgadi Pannen

Ontdek de eindeloze vlaktes van de Makgadikgadi Pannen per quadbike en slaap onder een ongekend mooie sterrenhemel. Een quabike rijden op de Makgadikgadi Pannen is alleen mogelijk in het droge seizoen van 25 april tot 31 oktober.


 

Bush Walk met de San

Bush walk met de Bosjesmannen (San)

De mooiste manier om de Kalahari te verkennen is te voet, onder leiding van Bosjesmannen. Op verkenningstocht met de oorspronkelijke bewoners van de Kalahari, delen zij informatie over hun oude cultuur en hoe zij al eeuwen lang in dit droge gebied weten te overleven. Ook delen ze hun kennis over het volgen van dieren, evenals de flora en fauna van de Kalahari.


Rondvlucht over de Okavango Delta

Rondvlucht

Wil je de prachtige natuur van de Okavango Delta of Victoria Falls vanuit de lucht bekijken? Ook dat is mogelijk. Vanuit Maun en Victoria Falls worden dit soort vluchten aangeboden voor één of meerdere uren. Ook een fly-in safari met luxe overnachting in één van de parken behoort tot de mogelijkheden.