info@roadtripsafaris.com | +31 (0)6-26633474

Trek je eigen plan

 

Autohuurofferte Aanvragen

Autohuur Extra's

De 4x4 auto kan desgewenst worden uitgebreid met een aantal optionele extra's.

Extra bestuurder

In de standaard overeenkomst en voor de verzekeringsvoorwaarden wordt uitgegaan van één bestuurder (van minimaal 25 jaar, bij de duurdere 4x4's van minimaal 30 jaar). Mocht je met meerdere bestuurders van het voertuig gebruik willen maken, dan kan dat door het betalen van een verzekeringstoeslag voor de extra bestuurder(s).

Prijs: € 2,50 per extra bestuurder / per dag


SatelliettelefoonSatelliettelefoon

Hoewel je Europese GSM telefoon in Namibië gewoon werkt (mits je telefoonprovider hier netwerkdekking heeft), heb je meestal alleen bereik in stedelijke gebieden. Met een satelliettelefoon kun je overal in Namibië en daarbuiten bellen, zelfs in de meest afgelegen gebieden. Ideaal voor personen die altijd bereikbaar willen zijn voor het thuisfront.

Prijs: € 9,- per dag (exclusief belkosten)


GPS navigatieGPS navigatie

Een GPS navigatie systeem zorgt er met de ingebouwde wegenkaarten, kompas en tractie-mogelijkheden voor dat je nooit de weg in Namibië of Botswana kwijtraakt. Dit systeem werkt op een accu, is simpel te bedienen en wordt geleverd met auto oplader. De GPS navigatie kan ook gebruikt worden tijdens een wandelingen.

Prijs: € 5,- per dag


CompressorCompressor

Met een compressor kun je onderweg gemakkelijk de banden weer op spanning brengen. De compressor wordt aangesloten op de accu en is eenvoudig te bedienen. Zo bent je niet afhankelijk van benzinestations en garages in Namibië en Botswana.

Prijs: € 2,- per dag


KoelkastKoelkast

Als je een auto huurt zonder kampeeruitrusting, maar onderweg graag gekoeld drinken en eten hebt, dan is het mogelijk om een koelkast te huren. De koelkast heeft een inhoud van 40 liter. Alleen tijdens het rijden werkt de koelkast op de accu, daarom wordt een stroomkabel bijgeleverd. Wanneer de koelkast niet aan een stroomtoevoer kan, maar je de koelkast ’s avonds goed gesloten houdt, blijven de producten ook koel.

Prijs: € 5,- per dag


Cross Border Permit

Indien je de huurauto over de grens wilt rijden, dien je in het bezit te zijn van een zogenaamde Cross Border Permit. De toeslag voor deze permit is eenmalig € 50,- voor Zuid-Afrika, Botswana en Zimbabwe en eenmalig € 200,- extra indien Malawi, Zambia of Mozambique is inbegrepen.


Two Way Radio'sTwo Way Radio

Indien je met meerdere auto's een reis door Namibië of Botswana maakt, is het ideaal om onderweg met elkaar te kunnen communiceren. Dit kan met het huren van two way radio's. De radio's zijn makkelijk te gebruiken en hebben een bereik tot 15 km.

Prijs: € 5,- per radio / per dag


SIM KaartSIM Kaart

Met een SIM-kaart van het lokale Namibische mobiele telecom netwerk kun je goedkoop bellen en SMS ontvangen en versturen. Deze SIM-kaart kun je van te voren bij ons bestellen, zodat je dan ook al het lokale nummer weet en al je vrienden en familie van te voren kunt informeren.

Prijs: € 10,- per stuk